3 автентични предложения за летни швейцарски забавления

3 автентични предложения за летни швейцарски забавления

| | Брой прочитания: 709

28.06.2017

Швейцарците имат своите безценни Алпи и златната възможност да превръщат всяка зима в истинска зимна приказка.

Но как ли се забавляват през лятото, когато снегът се разтопи от така любимите им алпийски склонове?

Уверяваме ви, и през летните дни швейцарците никак не скучаят, а възможностите за забавления са повече и от тези през зимата.

 

  • Швейцарско лято по ноти

 

Всяко лято от 1967 г. до днес брегът на Женевското езеро се превръща в една от най-големите и притегателни музикални сцени в Европа! Джаз фестивалът в Монтрьо се провежда на източния бряг на езерото, а богатата му програма включва разнообразни музикални жанрове и изпълнители – джаз, блус, рок и поп!

Цялостната атмосфера е неповторимо съчетание от природно великолепие и грандиозно музикално изживяване, които превръщат джаз фестивала в задължителна лятна “спирка” за всеки, който е решил да посети Швейцария през лятото. Ако и вие сте сред тези щастливци, не пропускайте да се слеете с над 250 000 меломани от цял свят – споменът от това лятно изживяване със сигурност ще ви топли и когато зимата отново ни навести!

 

 

1 август – празникът на Швейцария

 

Първият ден от месец август е и денят, в който можете да се насладите на най-грандиозните, приказни и незабравими фойерверки, които някога сте наблюдавали!

Защото именно тогава Швейцария празнува своя национален празник – денят, в който през 1921 г. трите кантона Ури, Швиц и Унтервалден сключват съюз и така поставят началото на Швейцария!

 

 

Ако планирате лятно посещение в алпийската страна, този ден със сигурност ще остави трайно и много ярко впечатление у вас, защото светлинното шоу и ефекти буквално осветяват  нощното швейцарско небе!

  • И зиме, и лете – за най-автентично алпийско изживяване Гщаад посетете

 

Сгушен между четири живописни алпийски долини, Гщаад е не само зимна алпийска перла, но и истински летен рай!

 

 

Аристократично непретенциозен, природно автентичен и неповторимо красив, този алпийски курорт ще остане в сърцето ви дълго след като сте го посетили! Неслучайно, макар и да изглежда непретенциозно, мястото редовно е посещавано и от кралски особи. Освен на неповторими алпийски пейзажи и първокачествено обслужване, тук ще можете да се насладите и на удивително вкусна традиционна алпийска храна – като раклет и фондю.

За летните ни приключения – швейцарски, или не, имаме Herbitussin билкови пастили – вдъхновени от швейцарските монаси! С изключително богат състав от подбрани билки, пчелен мед и етерични масла, те благоприятно повлияват функцията на лигавицата на устната кухина, гърлото и дихателните пътища.

 

Herbitussin – естествената сила на природата!